HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT BESTILLE?

 

Telefon:  30 20 40 49
Email:  michael@apetit.dk

Vi træffes bedst på hverdage fra kl. 13.00-17.00.

Kære gæster og kunder!

På grund af corona og forsamlingsforbud, så har vi valgt at sammensætte et lille menukort der kan bestilles fra 8 personer og opefter.

Vores normale menukort er indtil videre suspenderet indtil 8. juni 2020. Er der spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.

30 20 40 49 

Mortensensvej 30D
8963 Auning

© 2023 Apetit Catering Aps

CORONA MENUKORT

Selskabsmenuer

2 retter 195,-, 3 retter 225,-

Minimum 8 personer

 

 

Forretter – vælg mellem

A

Varmrøget peberlaks på sprød salatbund

Pyntet med store grillede tigerrejer og serveres med purløgsmayo

Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute

B

Tapasfad med 2 slags spansk charcuteri, syltede rødløg, og grillet artiskok samt mini kyllingespyd med mangochutney.

Hertil serveres kryddermayo og friskbagte flutes

C

Fiskefad med varmrøget laks og urtecreme, hjemmelavet tunsalat samt dild- og limemarinerede rejer med aioli.

Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute

 

 

Hovedretter – vælg mellem

A

Rosastegt oksefilet

Halve bagte kartofler med persillepesto og krydderurter

Løgkompot af springløg, rødløg og perleløg

Mild pebersauce

Broccolisalat med spidskål, ristede solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon

Grøn salat med peberfrugt, agurk, rødløg og to slags frisk tomat

B

Ovnstegt svinekamfilet med peber og bacon

Kyllingebryst med rød tomatpesto og græskarkerner

Klassiske flødekartofler med springløg og rød peberfrugt

Spidskålssalat med melon, ananas og soltørrede tranebær samt nødder

Bulgursalat med peberfrugt, friskhakket persille, feta og soltørret tomat

 

Tilvalg til hovedret: 

friskbagte langtidshævede flutes, pris 5,- pr. person.

 

 

Desserter – vælg mellem

A

Hjemmebagt mazarintærte med chokoladelåg og solbærfromage samt pynt af frisk frugt

Hjemmebagte petit fours

B

Hjemmebagt brownie med chokoladetrøffel

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladestykker

Tapas 175,-

Minimum 8 personer

Hjemmelavet tunsalat

​Blinis med aioli, skawborejer og rogn

Tapasspyd med oliven og mozzarella

​Mini kyllingespyd med ristede kokosflager og mangochutney

Mini croissant med hjemmelavet hønsesalat

Bruschetta med bagt tomat, mozzarella og jalapenos

Charcuterifad med syltede rødløg, og grillet artiskok

Hjemmelavede sprøde rugbrødschips med purløgsmayo

​Oliven, tapasdip og oliven tapanade

​Friskbagte flutes

 

 

Brunch 152,-

Minimum 8 personer

Brunchpølser med grov sennep og ketchup

Røræg med friske krydderurter

Lun bacon  

Lun løgtærte

Hamburgerryg med italiensk salat

Mini croissant med hjemmelavet hønsesalat

Græsk yoghurt med bær, honning og mandler

Udvalgte oste og marmelader

Vindruer, melon og brændte mandler

Friskbagt rugbrød, brød og smør

 

 

Frokost / aften menu 100,-

Minimum 8 personer (lun selv)

vælg mellem

 

A

Oksekødsfrikadeller

Kyllingespyd

Grønsagssamosa

Bulgursalat med peberfrugt, friskhakket persille, feta og soltørret tomat

Tzatziki, kryddermayo og oliven

Friskbagt brød

 

B

Friskstegte frikadeller

Hjemmelavet kartoffelsalat

Kyllingespyd

Grøn salat med peberfrugt, agurk, rødløg og to slags frisk tomat

Urtecreme

Friskbagt brød