VORES JULEFROKOSTER...

Minimum bestilling er 8 personer

Se her vores bud på en lækker julefrokost,

baseret på gode og velkendte råvarer.

Alle retter er anrettet, klar til at sætte på dit buffetbord - så du har god tid til at nyde julefrokosten sammen med dine gæster.

De lune retter anrettes i hvide ildfaste fade og holdes lune i varmekasse. Afhentning eller levering bør derfor være så tæt på spisetid som muligt.

Information om levering, betaling,returnering af service og meget andet finder du her

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT BESTILLE?

 

Telefon:  30 20 40 49
Email:  michael@apetit.dk

Vi træffes bedst på hverdage fra kl. 13.00-17.00.

Mortensensvej 30D
8963 Auning

© 2023 Apetit Catering Aps

 

JULEFROKOSTER

Du kan nå det endnu, vi laver også julefrokoster i januar og februar ....

Julebuffet 1 til 155,-

Marinerede sild med rødløg, kapers og dild

Karrysalat

Friskstegt fiskefilet

Remoulade og citronbåde

Æg og rejer med mayonnaise, kaviar og grønt

​​Lun leverpostej med champignon og ​bacon

Hjemmesyltede rødbeder​

Lun gammeldags hamburgerryg

Hjemmelavet grønlangkål​

Lækre lune frikadeller

Hjemmelavet rødkål​ og sprøde asier

Hjemmelavet ris á la mande med masser af fløde og ristede mandler

Kirsebærsauce​

Hjemmebagt rugbrød og flutes

Smør

Julebuffet 2 til 195,-

Marinerede sild​​ med rødløg, kapers og dild

Milde kryddersild med kapersbær og hakkede rødløg

Karrysalat

Friskstegt fiskefilet

Remoulade og citronbåde

Æg og rejer med mayonnaise, kaviar og grønt

Varmrøget laksesalat

​​Lun leverpostej med champignon og ​bacon

Hjemmesyltede rødbeder​

​​Lun andelår med æbler og svesker

Sprød spidskålssalat med appelsin, æble, abrikos og bagte hasselnødder​

Lun farseret ribbensteg

Vores egen hjemmelavede rødkål

Hjemmelavet ris á la mande med masser af fløde og ristede mandler

Kirsebærsauce​

Hjemmebagt rugbrød og flutes

Smør 

Tilkøb til julebuffeter

Stegte sild med løg

Slagtersylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder

Hjemmebagt tærte med spinat og laks

Pris pr. ret 20,-

Blåskimmelost og brieost med friske druer og hjemmelavet solbærkompot

Brunede kartofler* af friske petit kartofler

Røget andebryst med frisk appelsin og tørrede tranebær 

1 tartelet med høns, asparges, friskhakket persille og tomatbåde (2 tarteletter 45,-)

Pris pr. ret 25,-

*brunede kartofler der leveres og opbevares i varmekasse, vil ofte være matte og vandede ved servering.