VORES JULEFROKOSTER...

Minimum bestilling er 8 personer

Se her vores bud på en lækker julebuffet,

baseret på gode og velkendte råvarer.

Alle retter er anrettet, klar til at sætte på dit buffetbord - så du har god tid til at nyde julefrokosten sammen med dine gæster.

De lune retter anrettes i hvide ildfaste fade, klar til at lune i ovn.

Information om levering, betaling, returnering af service og meget andet finder du her

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT BESTILLE?

 

Telefon:  30 20 40 49
Email:  michael@apetit.dk

Vi træffes bedst på hverdage fra kl. 13.00-17.00.

Vestergade 45A
8963 Auning

© 2023 Apetit Aps

 

JULEBUFFET

Julebuffet 1 til 175,-

 

Marinerede sild med rødløg, kapers

Karrysalat

Friskstegt fiskefilet

Remoulade og citron

Halve æg med rejer, rogn, karse og sprød salat

Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon

Vores egne syltede Samsø rødbeder

Hjemmelavede frikadeller

Farseret ribbensteg

Hjemmelavet rødkål og sprøde asier

Vores egen hjemmelavet ris a la mande med ristede mandler

Kirsebærsauce

Hjemmebagt rugbrød og smør

 

Lun selv:

Fiskefilet, leverpostej, frikadeller, farseret ribbensteg samt rødkål er anrettet i ildfaste fade, klar til at lune i ovn inden servering. Der vedlægges en vejledning ved levering.

Julebuffet 2 til 225,-

Marinerede sild med rødløg, kapers

Milde kryddersild med hakket løg og kapersbær

Karrysalat

Friskstegt fiskefilet

Remoulade og citron

Hjemmelavet skaldyrssalat med rogn

Varmrøget laks med kapers – citronmayo 

Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon

Vores egne syltede Samsø rødbeder

Farseret ribbensteg

Hjemmelavet rødkål og sprøde asier

Andebryst med æble, svesker og frisk rosmarin

Hjemmelavede flødekartofler med porre

Vores egen hjemmelavet ris a la mande med ristede mandler

Kirsebærsauce

Hjemmebagt rugbrød, manitobaflutes og smør

 

Lun selv:

Fiskefilet, leverpostej, farseret ribbensteg, rødkål, andebryst samt flødekartofler er anrettet i ildfaste fade, klar til at lune i ovn. Der vedlægges en vejledning ved levering.

Tilkøb til julebuffeter

Stegte sild med løg

Slagtersylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder

Hjemmebagt tærte med spinat og laks

Pris pr. ret 20,-

Blåskimmelost og brieost med friske druer og hjemmelavet solbærkompot

Røget andebryst med frisk appelsin og tørrede tranebær 

1 tartelet med høns, asparges, friskhakket persille og tomatbåde (2 tarteletter 45,-)

Pris pr. ret 25,-