SAMMENSÆT DIN EGEN FAVORITMENU...

​​

Det skal være nemt at invitere gæster - både til hverdag og fest. Derfor har vi lavet et menukoncept, hvor du selv kan sammensætte din favoritmenu.
 

Ønsker du blot en enkelt ret, leverer vi naturligvis også gerne det. Priserne for enkelte retter er:

​​

Forret: 60,-

Hovedret: 140,- 

Dessert: 60,-

​​

Se de mange kombinationsmuligheder til højre på siden. Vi tilbyder vores selskabs menuer til selskaber fra 15 personer.

Er dit selskab  på 10-14 personer, så er du meget velkommen til at kontakte os. Der er ingen garanti, men vi kan ofte tilbyde dig en menu der matcher en større bestilling vi har i kalenderen.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT BESTILLE?

 

Telefon:  30 20 40 49
Email:  michael@apetit.dk

Vi træffes bedst på hverdage fra kl. 13.00-17.00.

Mortensensvej 30D
8963 Auning

© 2023 Apetit Catering Aps

Selskabsmenuer

Vælg frit fra nedenstående menukort

Forret + hovedret eller hovedret + dessert:

kr. 180,-

Forret + hovedret + dessert:

kr. 220,-

FORRETTER

Nr. 1

Charcuterifad med tre af middelhavets bedste specialpølser, serranoskinke, syltede rødløg, vores egen hjemmelavede tapasdip, pesto, oliven og hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 2

Hjemmelavet rejesalat med masser af rejer, friske asparges, rogn & citron. Hertil sprøde rugbrødsstave og hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 3

Varmrøget peberlaks på sprød salatbund

Pyntet med store rejer og serveres med kapers- citronmayo

Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 4

Anretning med hjemmelavet kyllingesalat med karry og rød peber samt grillet asparges med serranoskinke Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 5

Kold honning-sennep glaseret perlehønebryst på sprød frisk salatbund

Serveres med kompot af vilde bær og sprøde spirer

Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 6

Fiskefad m/ limemarinerede tigerrejer på spyd, hjemmelavet tunsalat og grillet grøn asparges med røget laks. Hertil hjemmerørt aioli, smør og hjemmebagt langtidshævet flute

HOVEDRETTER

Nr. 1

Rosastegt oksefilet

Halve bagte kartofler med persillepesto og krydderurter

Løgkompot af springløg, rødløg og perleløg

Mild pebersauce

Sprød salat af rød og grøn spidskål, abrikos, bagte hasselnødder og årstidens friske bær.

Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 2

Kalkunbryst med bacon

Langtidsstegt rosa oksecuvette

Flødekartofler med springløg og rød peber

Grøn mix salat med soltørret tomat, gul peberfrugt, sorte oliven, cherrytomat og finthakket rødløg

Rød couscous-salat med bagt rødbede, forårsløg, feta, persille og ristet græskar

Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 3

Rosastegt kalve-ribeye

Ovnbagte rodfrugter

Provencekrydrede petitkartofler med groft salt

Timianskysauce

Speltsalat med edamamebønner, grillet squash, sorte bønner, persille og cherrytomat

Grøn salat med 2 slags melon, sukkerærter, tranebær og mynte

Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 4

Ovnstegt svinekamfilet med peber og bacon

Kyllingebryst med rød tomatpesto og græskarkerner

Skysauce med rødvin

Kartoffelfad med artiskok, rød peber, forårsløg, fetaost og frisk timian

Grøn salat med peberfrugt, rødløg og to slags frisk tomat

Fuldkornspasta med persillepesto, soltørret tomat, artiskok, feta, ristet solsikke og frisk spinat

Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 5

Lammeculotte med et strejf af hvidløg og frisk timian

Ovnbagte petitkartofler med parmesan og frisk rosmarin

Lammeskysauce

Grøn couscous-salat med persillepesto, feta, sukkerærter, edamamebønner, frisk spinat og ristet solsikke

Sprød salat med spidskål, æble, tranebær og bagte hasselnødder

Hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 6

Svinemørbrad bøffer i champignon a la creme

Langtidsstegt rosa oksetyksteg med krydderurter

Bagte kartofler med kryddersmør

Grøn salat med 2 slags melon, sukkerærter, tranebær og mynte

Bulgursalat med soltørret tomat, friske peberfrugt og forårsløg

Hjemmebagt langtidshævet flute

DESSERTER

Nr. 1

Hjemmebagt brownie med chokoladelåg

Hjemmelavet vanilleis med chokoladestykker

Nr. 2

Hjemmelavet hindbærmousse på sprød mandelbund

Årstidens frisk frugt på fad

Nr. 3

Hjemmebagt mazarin med chokoladelåg, solbærfromage og pynt af frisk frugt

Profiteroles med mørk chokolade og hasselnødder

Nr. 4

Hjemmebagt æbletærte med kanel og sprød crumble

Hjemmelavet vanilleis

Nr. 5

Hjemmebagt mazarin med brombær

Chokoladeskål med solbærfromage

Nr. 6

Hjemmelavet luksus chokoladeis med vores egen karamel

Årstidens frisk frugt på fad