SAMMENSÆT DIN EGEN FAVORITMENU...
Det skal være nemt at invitere gæster - både til hverdag og fest. Derfor har vi lavet et menukoncept, hvor du selv kan sammensætte din favoritmenu.
Ønsker du blot en enkelt ret, leverer vi naturligvis også gerne det. Priserne for enkelte retter er:
Forret: 60,-
Hovedret: 145,-
Dessert: 60,-
I denne tid med Covid-19 forsamlingsrestriktioner, tilbyder vi vores selskabsmenuer til selskaber ned til 10 gæster.
Ved minimum 8 gæster henviser vi til vores menuer i det menukort vi kalder
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT BESTILLE?
Telefon: 30 20 40 49
Email:
Vi træffes bedst på hverdage fra kl. 13.00-17.00.
Vestergade 45A
8963 Auning
© 2023 Apetit Aps
Selskabsmenuer
Sammensæt din egen menu:
Forret + hovedret 195,-
Hovedret + dessert 195,-
Forret + hovedret + dessert 225,-
FORRETTER
Nr. 1
Tapasfad med fennikelsalami og syltede rødløg, serrano skinke og grillet artiskok samt mini kyllingespyd med mangochutney.
Hertil serveres kryddermayo og friskbagte flutes
Nr. 2
Varmrøget peberlaks på sprød salatbund
Pyntet med store grillede tigerrejer og serveres med kapers- citronmayo
Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute
Nr. 3
Kold honning-sennep glaseret perlehønebryst på sprød frisk salatbund
Serveres med kompot af vilde bær samt waldorff salat. Hertil serveres hjemmelavede sprøde brødchips
Nr. 4
Fiskefad med varmrøget laks og purløgscreme, hjemmelavet tunsalat samt dild- og limemarinerede rejer med aioli.
Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute
HOVEDRETTER
Nr. 1
Rosastegt oksefilet
Halve bagte kartofler med persillepesto og krydderurter
Løgkompot af springløg, rødløg og perleløg
Mild pebersauce
Broccolisalat med spidskål, ristede solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon
Grøn salat med peberfrugt, agurk, rødløg og to slags frisk tomat
Nr. 2
Rosastegt kalve-ribeye
Ovnbagte rodfrugter
Provencekrydrede petitkartofler med groft salt
Timianskysauce
Bønnesalat med tre slags bønner, kikærter og syltede rødløg
Grøn salat med 2 slags melon, æble, tranebær og mynte
Nr. 3
Ovnstegt svinekamfilet med peber og bacon
Kyllingebryst med rød tomatpesto og græskarkerner
Skysauce med rødvin
Kartoffelfad med artiskok, rød peber, forårsløg, fetaost og frisk timian
Grøn salat med peberfrugt, agurk, rødløg og to slags frisk tomat
Fuldkornspasta med persillepesto, soltørret tomat, artiskok, feta, ristet solsikke og frisk spinat
Nr. 4
Helstegt svinemørbrad med bacon
Langtidsstegt rosa oksetyksteg med krydderurter
Ovnbagte petitkartofler med parmesan og frisk timian
Kraftig skysauce med fløde
Grøn salat med 2 slags tomat, sukkerærter, feta og forårsløg
Blomkålssalat med hvid balsamicocreme, tørrede tranebær, æble, peanuts og friske spinatblade
Tilvalg til hovedret:
friskbagte langtidshævede flutes, pris 5,- pr. person.
DESSERTER
Nr. 1
Hjemmebagt brownie med chokoladetrøffel
Hjemmelavet vaniljeis med chokoladestykker
Nr. 2
Hjemmebagt mazarintærte med chokoladelåg og solbærfromage samt pynt af frisk frugt
Hjemmebagte petit fours
Nr. 3
Hjemmebagt hindbærkage med chokoladelåg
Hjemmelavet is med saltlakrids flager og hvid chokoladecrunch
Nr. 4
Hjemmelavet luksus chokoladeis med rom og karamel
Mini chokoladeskål med hjemmelavet hindbærmousse
TILVALG TIL DESSERT á 25,-
Frisk skåret frugt på fad med håndlavede brændte mandler