SAMMENSÆT DIN EGEN FAVORITMENU...

Det skal være nemt at invitere gæster - både til hverdag og fest. Derfor har vi lavet et menukoncept, hvor du selv kan sammensætte din favoritmenu.
 

Ønsker du blot en enkelt ret, leverer vi naturligvis også gerne det. Priserne for enkelte retter er:

Forret: 60,-

Hovedret: 145,- 

Dessert: 60,-

Se de mange kombinationsmuligheder til højre på siden. Vi tilbyder vores selskabs menuer til selskaber fra 15 personer.

Er dit selskab  på 10-14 personer, så er du meget velkommen til at kontakte os. Der er ingen garanti, men vi kan ofte tilbyde dig en menu der matcher en større bestilling vi har i kalenderen.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT BESTILLE?

 

Telefon:  30 20 40 49
Email:  michael@apetit.dk

Vi træffes bedst på hverdage fra kl. 13.00-17.00.

Mortensensvej 30D
8963 Auning

© 2023 Apetit Catering Aps

Selskabsmenuer

Sammensæt din egen menu:

Forret + hovedret 195,-

Hovedret + dessert 195,-

Forret + hovedret + dessert 225,-

FORRETTER

Nr. 1

Tapasfad med fennikelsalami og syltede rødløg, serrano skinke og grillet artiskok samt mini kyllingespyd med mangochutney.

Hertil serveres kryddermayo og friskbagte flutes

Nr. 2

Hjemmelavet rejesalat med masser af rejer, friske grønne asparges, rogn & citron.

Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 3

Varmrøget peberlaks på sprød salatbund

Pyntet med store grillede tigerrejer og serveres med kapers- citronmayo

Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute

Nr. 4

Anretning med hjemmelavet kyllingesalat med karry og rød peber samt grillet asparges med serranoskinke Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute og sprøde brødchips

Nr. 5

Kold honning-sennep glaseret perlehønebryst på sprød frisk salatbund

Serveres med kompot af vilde bær samt waldorff salat. Hertil serveres hjemmelavede sprøde brødchips

Nr. 6

Fiskefad med varmrøget laks og purløgscreme, hjemmelavet tunsalat samt dild- og limemarinerede rejer med aioli.

Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute

HOVEDRETTER

Nr. 1

Rosastegt oksefilet

Halve bagte kartofler med persillepesto og krydderurter

Løgkompot af springløg, rødløg og perleløg

Mild pebersauce

Broccolisalat med spidskål, ristede solsikkekerner, rosiner, rødløg og bacon

Grøn salat med peberfrugt, agurk, rødløg og to slags frisk tomat

Nr. 2

Kalkunbryst med krydderurter

Langtidsstegt rosa oksecuvette

Flødekartofler med springløg og rød peber

Grøn mix salat med soltørret tomat, gul peberfrugt, sorte oliven, cherrytomat og finthakket rødløg

Rød couscous-salat med bagt rødbede, forårsløg, feta, persille og ristet græskar

Nr. 3

Rosastegt kalve-ribeye

Ovnbagte rodfrugter

Provencekrydrede petitkartofler med groft salt

Timianskysauce

Bønnesalat med tre slags bønner, kikærter og syltede rødløg

Grøn salat med 2 slags melon, æble, tranebær og mynte

Nr. 4

Ovnstegt svinekamfilet med peber og bacon

Kyllingebryst med rød tomatpesto og græskarkerner

Skysauce med rødvin

Kartoffelfad med artiskok, rød peber, forårsløg, fetaost og frisk timian

Grøn salat med peberfrugt, agurk, rødløg og to slags frisk tomat

Fuldkornspasta med persillepesto, soltørret tomat, artiskok, feta, ristet solsikke og frisk spinat

Nr. 5

Lammeculotte med et strejf af hvidløg og frisk timian

Lammeskysauce

Hasselback kartoffel med frisk rosmarin

Bagte rødløg med balsamico

Bulgursalat med peberfrugt, feta, soltørret tomat, forårsløg, persille og ristede græskarkerner

Sprød salat med spidskål, æble, tørrede tranebær og bagte hasselnødder

Nr. 6

Helstegt svinemørbrad med bacon

Langtidsstegt rosa oksetyksteg med krydderurter

Ovnbagte petitkartofler med parmesan og frisk timian

Kraftig skysauce med fløde

Grøn salat med 2 slags tomat, sukkerærter, feta og forårsløg

Blomkålssalat med hvid balsamicocreme, tørrede tranebær, æble, peanuts og friske spinatblade

 

Tilvalg til hovedret: 

friskbagte langtidshævede flutes, pris 5,- pr. person.

DESSERTER

Nr. 1

Hjemmebagt brownie med chokoladetrøffel

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladestykker

Nr. 2

Hjemmebagt mazarin med sprød bund, toppet med saltede peanuts og karamel

Hjemmelavet is med solbær og chokoladestykker

Nr. 3

Hjemmebagt mazarintærte med chokoladelåg og solbærfromage samt pynt af frisk frugt

Hjemmebagte petit fours

Nr. 4

​Hjemmebagt hindbærkage med chokoladelåg

Hjemmelavet is med saltlakrids flager og hvid chokoladecrunch

Nr. 5

Hjemmelavet luksus chokoladeis med rom og karamel

Mini chokoladeskål med hjemmelavet hindbærmousse

TILVALG TIL DESSERT á 25,-

Frisk skåret frugt på fad med håndlavede brændte mandler