VORES TAPAS...

 

Vi laver tapas-buffeter til alle anledninger fra 20 personer.

Er dit selskab færre end 20 personer, så er du meget velkommen til at kontakte os alligevel. Der er ingen garanti, men vi kan ofte tilbyde dig en tapasmenu der matcher en større bestilling vi har i kalenderen.

Vores store buffet 1 indeholder en masse småretter, der er nok til at mætte et helt aftenselskab.

Vores lidt mindre buffet 2 egner sig derimod til den gode frokost, den lette aftensmad eller arrangementer.

Se vores aktuelle buffeter til højre på siden og vi tilpasser naturligvis gerne buffeterne efter jeres ønsker.  ​

Har du brug for tapas til en større reception, så laver vi meget gerne et forslag der passer til dit arrangement....

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT BESTILLE?

 

Telefon:  30 20 40 49
Email:  michael@apetit.dk

Vi træffes bedst på hverdage fra kl. 13.00-17.00.

Mortensensvej 30D
8963 Auning

© 2023 Apetit Catering Aps

TAPAS

Buffet 1

Varmrøget laksesalat med frisk peberfrugt, kapers og rødløg

Dild- og limemarinerede tigerrejer på spyd, hertil serveres aioli

Kartoffelfuglerede med rygeostcreme og krydderurter

Mini croissant med hjemmelavet hønsesalat

​Krydderskinke med peberrod- og tyttebærscreme

Charcuterifad med æble-løgkompot

Kyllingesalat med karry, forårsløg og rød peber

CousCous salat med bagt rødbede, persille, feta og forårsløg

​Ostetapas af tre slags ost med palæo brød

​Oliven og chili mix

​Tapasdip og oliven tapanade

Brombær mazarin med chokolade

​Mini chokoladeskål med solbærmousse

​Brændte mandler

​Friskbagte flutes

Pris 240,-

Buffet 2

Hjemmelavet tunsalat

​Grillet asparges med koldrøget laks og basilikumspesto

​Blinis med aioli, skawborejer og rogn

Butterdejspakke med krydret oksekødsfyld

Charcuterifad med æble-løgkompot

​Mini kyllingespyd med ristede kokosflager og mangochutney

​Mexirulle med fetanada og soltørret tomat

Rugbrødschips med grøn urtecreme

​​Oliven og chili mix

​Tapasdip og oliven tapanade

​Brændte mandler

​Friskbagte flutes

Pris 168,-